DeZeepkist.nl

 


Welkom bij DeZeepkist.nl. De internetshop voor Uw heerlijke "Savon de Marseille". Voor de vakantiegangers naar Zuid Frankrijk zijn deze zeepjes geen onbekende. U vindt op vele markten in de Provence marktkramen waar deze heerlijke zeepjes verkocht worden, maar nu ook via deze internet winkel. Deze van plantaardige olie vervaardigde zeepjes zijn in vele varianten en geurtjes te verkrijgen. Kijk een rond in onze internet winkel die altijd open is.

 

U kunt ons ook bezoeken in onze winkel waar het assortiment zeepjes aanwezig is, maar als u van ver komt is het altijd handig vooraf eventjes te bellen dan kunnen wij zorgen dat de door u gewenste zeepjes ook daadwerkelijk aanwezig zijn.

DeLappenmand.NL,  Energieweg 17-19,   2421 LM  Nieuwkoop

 (geopend: di t/m vr van 12.00 tot 17.00 uur en za van 09.00 tot 14.00 uur)

 In de maand augustus zijn wij ook op dinsdag gesloten

De zepen van Marseille zijn van 100% zuivere plantaardige samenstelling. Zij zijn samengesteld uit essentiële elementen en artisanaal vervaardigd volgens de regels van de kunst. In de lijn van de Franse traditie is de zeep van Marseille wereldbekend, maar de fabrikage van echte savon de Marseille is bijna geheel verdwenen! Desondanks kunnen wij U toch een assortiment aanbieden van meer dan honderd parfums met natuurlijke producten.

Wij zijn ook groothandel van Savon de Marseille ( Marseillezeep ). 

Bent u detaillist of verwerkt u de zeep en heeft u een KvK inschrijving en wenst u de zeep in uw assortiment op te nemen neem dan met ons contact op via emailadres

groothandel@dezeepkist.nl