Grandpa's Producten

Wat in 1878 begon als een familie-recept is uit gegroeid tot een traditie.

Deze "wonder" zeep heeft de tand des tijds doorstaan en is een zeer populaire zeep in de VS.

100% biologisch afbreekbaar.

!

Wonder Pine Tar Soap (4,25 oz of 120 gr.)

!
Plantaardig teerzeep. Uitstekend voor bad, douche, scheren en haarwassen. Veel trouwe gebruikers vertellen al generaties over deze "wonder" zeep. Het reinigt, hydrateert en deodoreert. Zij beschrijven ook dat het erg behulzaam is bij het verwijderen schilfers van psoriasis, roos, eczeem en andere huid irritaties. Er zijn geen kleur- of geurstoffen toegevoegd.

Wonder Pine Tar Soap (3,25 oz of 92 gr.)

!
Plantaardig teerzeep. Uitstekend voor bad, douche, scheren en haarwassen. Veel trouwe gebruikers vertellen al generaties over deze "wonder" zeep. Het reinigt, hydrateert en deodoreert. Zij beschrijven ook dat het erg behulzaam is bij het verwijderen schilfers van psoriasis, roos, eczeem en andere huid irritaties. Er zijn geen kleur- of geurstoffen toegevoegd. Ook verkrijgbaar in een 1,25 oz (35 gr) reisformaat.

Wonder Pine Tar Soap (1,25 oz of 35 gr.)

!
Plantaardig teerzeep. Uitstekend voor bad, douche, scheren en haarwassen. Veel trouwe gebruikers vertellen al generaties over deze "wonder" zeep. Het reinigt, hydrateert en deodoreert. Zij beschrijven ook dat het erg behulzaam is bij het verwijderen schilfers van psoriasis, roos, eczeem en andere huid irritaties. Er zijn geen kleur- of geurstoffen toegevoegd. Ook verkrijgbaar in een 3,25 oz (92 gr) formaat.

Wonder Pine Tar shampoo (8 fl. oz of 237 ml.)

!
Grandpa's Pine Tar Shampoo helpt bij het verwijderen schilfers van psoriasis, roos, eczeem en andere huid irritaties. Veilig en effectief voor alle haar types.

Wonder Pine Tar shampoo sample (15 ml.)

!
Grandpa's Pine Tar Shampoo helpt bij het verwijderen schilfers van psoriasis, roos, eczeem en andere huid irritaties. Veilig en effectief voor alle haar types.

Wonder Pine Tar conditioner (8 fl. oz of 237 ml.)

!
gppinetarconditioner

De perfecte partner voor Grandpa's Pine Tar Shampoo. Verrijkt met zuivere plantaardige pine tar olie. Voedt het haar en maakt het zacht en handelbaar. Zacht genoeg voor dagelijks gebruik.

Wonder Pine Tar bath & shower gel met vitamine E (8 fl. oz of 237 ml.)

!

Dezelfde werking als de stukken zeep, maar dan voor de liefhebbers van vloeibare zeep. Wit reinigend schuim.

Thylox, Acne treatment Soap with sulpar (3,25 oz of 92 gr.)

!

Een op zwavel gebaseerde zeep voor een acne gevoelige huid. Helpt overtollig huidvet en mee-eters verwijderen.

Shea Butter Soap with Lavender and Vanilla (3,25 oz of 92 gr.)

!

Voedt de beschadigde huid met shea-butters vocht inbrengende actie, terwijl de heerlijke aroma's van lavendel en vanille de gespannen zenuwen kalmeren.

Love-My-Loofah (3,25 oz of 92 gr.)

!

De meest natuurlijke afschilfering en de beste huidstimulator. De hele dag frisheid met chlorofill en groene thee. "Feel the Love"

Orange Essence Soap with Olive oil & Chamomile (3,25 oz of 92 gr.)

!

Olijf olie verrijkt deze creme citrus zeep waardoor het ideaal is voor een droge huid. Kamille helpt u ontspannen en op uw gemak voelen.

Patchouli Soap with Aloe Vera (3,25 oz of 92 gr.)

!

Rustgevende Patchouli en verzachtende Aloa Vera gel maken deze zeep uitermate geschikt voor een droge, gebarsten of zonverbrande huid.

Witch-Hazel Soap soft & gentle (3,25 oz of 92 gr.)

!

Een extreem milde zeep voor dagelijks gebruik. De samentrekkende eigenschappen van toverhazelaar geven de huid een natuurlijke "look".

Baking Soda Soap all purpose (3,25 oz of 92 gr.)

!

Een pure natuurlijke vuil verwijderaar in een stuk dat iedereen kan gebruiken, zelfs met de meest gevoelige huid.

Oatmeal Soap for Face & Bath (3,25 oz of 92 gr.)

!
gpoatmeal

Kalmeert, verzacht en scrubt voorzichtig. Mild genoeg voor de meest gevoelige teint, maar toch effectief voor het gehele lichaam.

Indian Corn Soap with vitamine E (3,25 oz of 92 gr.)

!

Dit zijdezachte mengsel van maismeel en vitamine E (verkregen uit zonnebloemolie) ontschilfert, hydrateert en verzacht.

Sandalwood Soap with Shea Butter and Ginseng (3,25 oz of 92 gr.)

!
gpsandalwood
De diepe hydraterende werking van Shea Butter, rijke aan vitamine A en E, helpt een beschadigde huid voeden. Ginseng, een natuurlijke toner, revitaliseert de huid.

Chamomile Soap with Oat Beta-Glucan (3,25 oz of 92 gr.)

!
gpchamomile

Een delicate mix van "iets ouds en iets nieuws". Kamille is al lang bekend om haar verzachtende en kalmerende eigenschappen. Het vermogen van haver beta-glucaan wordt geabsorbeerd in de huid en stimuleert de aanmaak van collageen. Deze unieke combinatie verzacht en verjongt je van top tot teen.